Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin kırmızı olduğunu görmek

Rüyada gözlerin kırmızı olduğunu görmek

Rüyada gözlerin kırmızı olduğunu görmek yenileceğine, şifa bulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yüzünün her daim güleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kurulu düzeninin olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Rüyada gözlerin kırmızı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı gözlü kadın görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin kırmızı olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü kırmızı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlü yılan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü köpek görmek arkadaştan görülecek faydaya, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü yaratık görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, isabetli adımlar atılacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments