Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri dolmak

Rüyada gözleri dolmak

Rüyada gözleri dolmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sıkıntıya girmeye, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözleri dolmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada gözleri dolmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin dolduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada taş doldurmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardağa su doldurmak iş hayatında saygı göreceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada toprağı poşete doldurmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silaha kurşun doldurmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada içki doldurmak mutlu olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzun su dolduğunu görmek evine bereket geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments