Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde nur görmek

Rüyada gözde nur görmek

Rüyada gözde nur görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet eder.

Rüyada gözde nur gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada gözde nur görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada gözde kızarıklık görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada gözden akan kan görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden kıl çıkarmak kazancını iki kat arttıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gözde far görmek hem işinde başarılı olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada gözden birşey çıkarmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde çapak temizlemek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gözden kan görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments