Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek sıkıntılarını aşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, ona mutluluk getireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada büyük ağaç gövdesi gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sağlıkla ilgili gelişmelere rivayet eder.

Rüyada büyük ağaç gövdesi görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada ağaç gövdesi görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalın ağaç gövdesi görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın gövdesini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ağaç gövdesine sarılmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada bir gövde et görmek işlerinin duracağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments