Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gösteri izlemek

Rüyada gösteri izlemek

Rüyada gösteri izlemek kızgınlıkların geçeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada gösteri izlemek gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada gösteri izlemek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, azap çektiğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada havai fişek gösterisi görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Rüyada uçak gösterisi görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahit gösterilmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada gösteri görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda gösteri yapmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gösteri uçağı görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gösteriye katılmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments