Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görülen ağlamak

Rüyada görülen ağlamak

Rüyada görülen ağlamak fakirlikten kurtulacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, gülen yüzünün de solacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada görülen ağlamak gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, bereketli yağmurlara işaret eder.

Rüyada anneyi görüp ağlamak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada birini görüp ağlamak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini görüp ağlamak işlerin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada öldüğünü görüp ağlamak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada babayı görüp ağlamak sonuçtan memnun kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments