Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayakkabısını denemek

Rüyada başkasının ayakkabısını denemek

Rüyada başkasının ayakkabısını denemek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayakkabısını denemek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada kırmızı ayakkabı denemek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, dertlerine derman bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı denemek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada birçok ayakkabı denemek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli ayakkabı denemek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı denemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ayakkabı denemek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada çok ayakkabı denemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ayakkabı denemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, evlerindeki huzurun artacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments