Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne yazı yazmak

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, zararların telafi edileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek dertleşerek moral bulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yazı yazmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada ters yazı yazmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada cama yazı yazmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada kartona yazı yazmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada taşa yazı yazmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments