Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salıncakta sallanırken görmek

Rüyada salıncakta sallanırken görmek

Rüyada salıncakta sallanırken görmek mutluluktan havalara uçacağına, başarısızlığa düşüleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salıncakta sallanırken gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada salıncakta sallanmak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada salıncakta sallandığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak keyifli hale geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada kendini salıncakta sallanırken görmek kötü günlerinin biteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salıncakta sallanan birini görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek ağzının tadının bozulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, günahlara işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments