Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göklerin yarıldığını görmek

Rüyada göklerin yarıldığını görmek

Rüyada göklerin yarıldığını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, emeklerinin heba olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada göklerin yarıldığını gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada göklerin yarıldığını görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada göğsü yarılmak tatsızlıkların aşılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada göğsün yarılması görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğün yarıldığını görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün yarıldığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada memenin yarıldığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, içini açmaya karar vereceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada yer yarılıp içine girmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, onların güvenini sarsacağına alamet eder.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments