Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gö üs görmek

Rüyada gö üs görmek

Rüyada gö üs görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Rüyada gö üs gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada uzay üssü görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların son bulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üsküdar görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine alamet eder.

Rüyada gö üs görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments