Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üsküdar görmek

Rüyada üsküdar görmek

Rüyada üsküdar görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada üsküdar gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada uzay üssü görmek eğleneceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada üsküdar görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada gö üs görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments