Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gıda kurdu görmek

Rüyada gıda kurdu görmek

Rüyada gıda kurdu görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, huzurunun da yerine geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gıda kurdu gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada gıda kurdu görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada gıda görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gıda alışverişi yapmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gıda yardımı almak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş gıda görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gıda mühendisi görmek hayat daha olumlu bakılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada gıda deposu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, mevki edineceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş gıda görmek aile içinde saadetinin artacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments