Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kafasının rahatlayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet eder.

Rüyada ölünün sürdüğü arabaya binmek borçların hafifleyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının araba sürdüğünü görmek eşe dosta yardım edileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah araba sürdüğünü görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin araba sürdüğünü görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin araba sürdüğünü görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun araba sürdüğünü görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımın araba sürdüğünü görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments