Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geometri kitabı görmek

Rüyada geometri kitabı görmek

Rüyada geometri kitabı görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada geometri kitabı gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada geometri kitabı görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada geometri sorusu görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada geometri öğretmeni görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada geometri görmek günahlarına tövbe edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada geometri sınavına girmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geometri çözmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada geometri sorusu çözmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kitap kapatmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kalp kırmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments