Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geometri çözmek

Rüyada geometri çözmek

Rüyada geometri çözmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, geçineceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada geometri çözmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada geometri çözmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Rüyada geometri sorusu çözmek şansının ve bahtının açık olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Rüyada geometri öğretmeni görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, içinin de rahat edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada geometri kitabı görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada geometri görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisini yıpratacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada geometri sorusu görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada geometri sınavına girmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kemer çözmek sevinç ve mutluluğa, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ana baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments