Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genel cerrah görmek

Rüyada genel cerrah görmek

Rüyada genel cerrah görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada genel cerrah gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada genel cerrah görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cerrah olduğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cerrah olmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cerrah görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Rüyada beyin cerrahı görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada genel sekreter görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada genel müdüre sarılmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski genel müdür görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments