Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç erkekle öpüşmek

Rüyada genç erkekle öpüşmek

Rüyada genç erkekle öpüşmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ileriye gideceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada genç erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada bir genç erkek görmek hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık genç bir erkek görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada iki genç erkek görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada erkek genç görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı erkeği genç görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ailesini de mutlu edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir erkekle dans etmek küs kimselerin barışacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir erkeği öpmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments