Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba parkı görmek

Rüyada araba parkı görmek

Rüyada araba parkı görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada araba parkı gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada park etmiş arabalar görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada park etmiş araba görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada park edilmiş araba görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada arabayı park ettiğini görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı park etmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Rüyada arabayı park ettiği yerde bulamamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada araba parkı görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba park ettiğini görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments