Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada park etmiş araba görmek

Rüyada park etmiş araba görmek

Rüyada park etmiş araba görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, darlanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok büyük zararlar edileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada park etmiş araba gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Rüyada park edilmiş araba görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak hüsrana uğrayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı park ettiği yeri bulamamak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada arabayı park ettiği yerde bulamamak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada arabayı park ettiğini görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada park edilen arabayı bulamamak malın ve paranın da arttıkça artacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada araba park ettiğini görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada park etmiş araba görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments