Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba motor görmek

Rüyada araba motor görmek

Rüyada araba motor görmek işlerinizin bozulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba motor gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada araba motoru görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Rüyada motor arabası görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada araba ve motor görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba motor görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada motorunun çalındığını görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde motorla gezmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine tabir olunur.

Rüyada motordan kaçmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı motor sürmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine, yeni mallara sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments