Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin içinde olmak

Rüyada geminin içinde olmak

Rüyada geminin içinde olmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada geminin içinde olmak gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada geminin içinde olmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret eder.

Rüyada kendini geminin içinde görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin içinde olmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde gemide olmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde gemi görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına alamet eder.

Rüyada geminin içinde havuz görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada gemi içinde olduğunu görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gemi içinde olmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments