Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi içinde olduğunu görmek

Rüyada gemi içinde olduğunu görmek

Rüyada gemi içinde olduğunu görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada kendini geminin içinde görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gemi içinde olmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gemi içinde olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde geminin içinde olmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde gemi görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde gemi görmek büyük bir işin sahibi olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada geminin içinde olmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada geminin içinde havuz görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments