Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zor durumların sona ereceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada gelin olmak için kuaföre gitmek rahata kavuşmaya, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuaföre gidememek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet eder.

Rüyada kuaföre gitmek saç yaptırmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuaför gitmek artık kötü günler yaşamayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, saygınlık elde edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine inanılır.

Rüyada erkek kuaförüne gitmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bolluk içinde yaşayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments