Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuaföre gidememek

Rüyada kuaföre gidememek

Rüyada kuaföre gidememek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, parasının her geçen gün artacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Rüyada kuaföre gidememek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada kuaför salonuna gitmek maneviyata daha çok önem verileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek işinin gücünün yaver gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada bayan kuaförüne gitmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bayan kuaföre gitmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kuaföre gidip saç boyatmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek kuaförüne gitmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments