Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve görmek

Rüyada gelinlik giymek ve görmek

Rüyada gelinlik giymek ve görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ve gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Rüyada evli birinin gelinlik giymek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada kardeşin gelinlik giydiğini görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Rüyada istemediğin bir gelinlik giymek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bembeyaz gelinlik giymek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek nikah tazelemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeden gelinlik giymek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek gelinlik giymek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments