Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliği başkasının giydiğini görmek

Rüyada gelinliği başkasının giydiğini görmek

Rüyada gelinliği başkasının giydiğini görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, iç sıkıntısına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliği başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar gelinlik giymek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dantel gelinlik giymek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, her şeyin ters gideceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının gelinlik giydiğini görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lila gelinlik giymek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kötü günler geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sade gelinlik giymek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments