Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik aramak

Rüyada gelinlik aramak

Rüyada gelinlik aramak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik aramak gördüyseniz:

  • Tesadüf gibi görünen olayların ilişkileriniz veya uzun vadeli planlarınız üzerinde etkisi olabilir.

Rüyada gelinlik aramak eksik olan yanının tamamlayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada gelinlik altına ayakkabı aramak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yüzünde güller açacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gelinlik aramak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Rüyada tek ayakkabı aramak ticarette başarılı olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek ismi aramak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret eder.

Rüyada temiz tuvalet aramak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Rüyada mısır aramak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments