Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik altı giymek

Rüyada gelinlik altı giymek

Rüyada gelinlik altı giymek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik altı giymek gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada gelinlik altı giymek ele geçen fırsatların heba edileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik aldığını görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işarettir.

Rüyada üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin gelinlik aldığını görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işarettir.

Rüyada sevgilisinin gelinlik aldığını görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin gelinlik giydiğini görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı gelinlik giymek hainlik yapacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide gelinlik giymek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments