Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gelinlik aldığını görmek

Rüyada birinin gelinlik aldığını görmek

Rüyada birinin gelinlik aldığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gelinlik aldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Rüyada birinin gelinlik aldığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eskisinden de iyi olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada gelinlik aldığını görmek endişeli durumların son bulacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin gelinlik aldığını görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik altı giymek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle bisiklete binmek yeni işlere girişileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelinlik içinde kendini görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gelinlik verdiğini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, alanında marka bir isim olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments