Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle yürümek

Rüyada gelinle yürümek

Rüyada gelinle yürümek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinle yürümek gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Rüyada gelinle yürümek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin olup ata binmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, onlarla arasının açılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gelin eldiveni görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada istenmeye gelindiğini görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına yorulur.

Rüyada gelin bebek görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, iyi şartlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel gelin olmak hayatın rüya sahibine güleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı gelin görmek bundan hayır göreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments