Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin annesini görmek

Rüyada gelinin annesini görmek

Rüyada gelinin annesini görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin annesini gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada annemin gelin olduğunu görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada anneyi gelin görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, Allah katında yükseleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinin annesini görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada annesini gelin görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kötü sözler duyulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada eve gelin getirmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet eder.

Rüyada siyah saçlı gelin görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, düşmanlarına da dost olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin süslemek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments