Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek

Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek

Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, şansızlığın kırılacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir buket beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz buket çiçek görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çiçek buketi görmek konfor içinde yaşayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Rüyada bir buket çiçek görmek mal edineceğine, dinde bilginleşeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada çiçek buketi vermek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Rüyada çiçek buketi görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı çiçek buketi görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada büyük buket çiçek görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments