Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yürümek

Rüyada gece yürümek

Rüyada gece yürümek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada gece yürümek gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Rüyada gece yolda yürümek çok kötü durumlara düşüleceğine, zenginleşeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada gece sokakta yürümek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece sahilde yürümek evinin geçiminin zorlaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece yürümek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet eder.

Rüyada gece deniz kenarında yürümek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta yürümek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada gece yağmurda yürümek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, vefalı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada gece karda yürümek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments