Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece uçak görmek

Rüyada gece uçak görmek

Rüyada gece uçak görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Rüyada gece uçak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada gece uçağa binmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece uçak görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada gece namazına kalkmak gönül işlerinin hareketleneceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, en yüksek makamlara oturacağına işaret eder.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünü görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yolculuğa, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gecelik almak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Rüyada gece elbisesi görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada gece uyanmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments