Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazinoya gitmek

Rüyada gazinoya gitmek

Rüyada gazinoya gitmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kötü karakterli bir kadına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gazinoya gitmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada gazinoya gitmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işarettir.

Rüyada gazinoda çalışmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada gazino görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulur.

Rüyada gazinoda çalıştığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bodruma gitmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik provasına gitmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada gurbete gitmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın evine gitmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments