Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaziler görmek

Rüyada gaziler görmek

Rüyada gaziler görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, işlerin rast gideceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Rüyada gaziler gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada ertuğrul gaziuyi görmek çevre değiştireceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orhan gaziuyi görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına inanılır.

Rüyada asker gazi görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın gazi görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gazi olduğunu görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gazi olmuş asker görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gazi görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaziler görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments