Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazi görmek

Rüyada gazi görmek

Rüyada gazi görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gazi gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada gaziler görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada asker gazi görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gazi olduğunu görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerde gazi olmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gazi olmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada gazi olmuş asker görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada gazi asker görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada altın gazi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments