Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazete parçası görmek

Rüyada gazete parçası görmek

Rüyada gazete parçası görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sorunların gittikçe artacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada gazete parçası gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Rüyada gazete parçası görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ünlü bir gazeteci görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gazetede ölüm haberi okumak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada gazeteye çıktığını görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Rüyada gazeteye haber olmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kendini gazetede görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık gazete görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gazetecileri görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments