Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gazetede görmek

Rüyada kendini gazetede görmek

Rüyada kendini gazetede görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendini gazetede gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada birinden gazete almak şifa bulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eski gazete görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada gazete satmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada gazete dağıtmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, dış ticarete atılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Rüyada gazetede ölüm haberi okumak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gazete ilanı görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gazete haberi görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada gazeteye haber olmak işlerinde atılıma geçeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments