Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gayrimeşru çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada gayrimeşru çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada gayrimeşru çocuğunun olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gayrimeşru çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada gayrimeşru çocuğunun olduğunu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Rüyada gayrimeşru bebek doğurmak makbul olan mallara kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Rüyada gayrimeşru bebek görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada gayrimeşru erkek bebek görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iş hayatının düzeleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğan çocuğuna isim koymak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada çok çocuğu olmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments