Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gardrop almak

Rüyada gardrop almak

Rüyada gardrop almak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gardrop almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada beyaz gardrop görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret eder.

Rüyada boş gardrop görmek canının derdine düşeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni gardrop görmek haklılığının anlaşılacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gardrop kırıldığını görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada gardrop görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada eski gardrop görmek tatsız haberlerin alınacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına yorulur.

Rüyada gardrop almak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, duygularının karşılıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gardolabı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments