Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gardolabı görmek

Rüyada gardolabı görmek

Rüyada gardolabı görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada gardolabı gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada gardrop düzeltmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Rüyada gardrop taşımak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gardrop görmek maddi gücünü kaybedeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Rüyada gardrop almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gardrop görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gardrop yerleştirmek insanlardan bir süre uzak duracağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kırık gardrop görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni gardrop görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments