Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fok balığı görmek

Rüyada siyah fok balığı görmek

Rüyada siyah fok balığı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çıkış yolları bulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah fok balığı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada siyah fok balığı görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Rüyada fok balığıyla yüzmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde fok balığı görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fok balığı sevmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, yüksek tahsil yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü fok balığı görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada evde fok balığı görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru fok balığı görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü fok balığı görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments