Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firuze taşı görmek

Rüyada firuze taşı görmek

Rüyada firuze taşı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, gergin olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Rüyada firuze taşı gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada firuze taşlı yüzük görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada firuze taşı görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada firuze tesbih görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada firuze görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada firuze kolye görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada firuze kolye takmak çok daha fazla adım atacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozet taşı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments