Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum yemek

Rüyada lokum yemek

Rüyada lokum yemek kendi patronu olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada lokum yemek gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada lokum bisküvi yemek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ağız tadının da kaçacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işarettir.

Rüyada lokum şekeri yemek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada gül lokumu yemek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada okunmuş lokum yemek çok hayır duası alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada pembe lokum yemek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve lokum yemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide lokum yemek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments