Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık dökmek

Rüyada fındık dökmek

Rüyada fındık dökmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada fındık dökmek gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada fındık dökmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fındık topladığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, evlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada fındık toplamayı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, tüm keyfinin kaçacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç fındık görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu fındık kırmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fındıklı çikolata yemek sonunda maddi zarara gireceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin fındık yediğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments