Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film çekmek

Rüyada film çekmek

Rüyada film çekmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, korkularından kurtulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada film çekmek gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Rüyada film çekmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, huzurunun kaçacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada film kahramanı görmek varlık içinde yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada korku filminin içinde olmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlemek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada streç film görmek itibarını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada film cd si görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini filmde görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments