Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filizlendiğini görmek

Rüyada filizlendiğini görmek

Rüyada filizlendiğini görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada filizlendiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Rüyada çiçeğin filizlendiğini görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kişinin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada filizlendiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenmiş çiçek görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filiz ekmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğanın filizlendiğini görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments