Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filizlenmiş buğday görmek

Rüyada filizlenmiş buğday görmek

Rüyada filizlenmiş buğday görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, ailesini hem gururlandıracağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş buğday gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada filizlenmiş buğday görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada filizlenmiş ağaç görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşeren filiz görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, bunun şans olacağına delalet eder.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kudretinin yerine geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada filizlenmiş soğan görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments